Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului enjoycoffee.ro.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului enjoycoffee.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Informatii

Informațiile despre produse și prețuri specificate de vânzător sunt obligatorii, cu excepția unei erori evidente. Prețurile sunt prezentate inclusiv cu toate taxele (de ex. TVA) și comisioane, cu excepția costurilor de transport.

Informațiile despre metodele de plată acceptate sunt specificare aici. Vânzătorul nu percepe nicio taxă în funcție de modalitatea de plată. În temeiul Legii privind înregistrarea vânzărilor, vânzătorul este obligat să emită o factură cumpărătorului. În același timp, este obligat să înregistreze veniturile primite online la administrația fiscală; în cazul unei defecțiuni tehnice, cel mult 48 de ore.

Cumpărătorul este de acord cu utilizarea mijloacelor de comunicare la distanță atunci când încheie contractul de cumpărare. Costurile suportate de cumpărător pentru utilizarea mijloacelor de comunicare la distanță în legătură cu încheierea contractului de cumpărare (costurile conexiunii la internet, costurile telefonice) sunt suportate de cumpărător, și nu diferă de tariful standard.

Primirea unei oferte cu o modificare sau o diferență nu reprezintă o acceptare a ofertei.

Confirmarea conținutului contractului încheiat într-o altă formă decât cea scrisă, care prezintă diferențe de la conținutul efectiv convenit al contractului, nu are efecte juridice. Preluarea unei îndepliniri nesolicitate din partea cumpărătorului nu reprezintă acceptarea ofertei.

Fotografiile de pe paginile magazinului corespund mărfurilor vândute.

Livrare produselor

Vânzătorul va livra complet produsele la cumpărător, în cel mult 5 zile de la confirmarea comenzii, cu excepția cazului în care este specificat un termen de livrare diferit pentru produsele individuale. Dacă lângă produs este specificat „în stoc”, vânzătorul trimite produsele în cel mult două zile lucrătoare. Cumpărătorul este obligat să preia produsele și să le plătească. Cumpărătorul este sfătuit să verifice produsele la primire cât mai repede posibil.

Vânzătorul va trimite cumpărătorului, documentele aferente produselor în special documentul fiscal și certificatele, imediat după preluarea produselor, în cel mult două zile de la preluarea produselor de către consumator.

În cazul în care cumpărătorul solicită, vânzătorul îi va confirma în scris în ce măsură și pentru cât timp sunt valabile obligațiile pentru produsele cu defect și modul în care cumpărătorul poate aplica pentru drepturile care decurg de aici.

Prețul și metoda de livrare (informații aici)

În cazul în care vânzătorul nu respectă termenul limită pentru livrarea sau expedierea produselor, va livra produsele cumpărătorului gratuit și îi va acorda o reducere de 3% din prețul de achiziție. Prin aceasta nu se aduce atingere celorlalte drepturi ale cumpărătorului.

Anularea comenzii și retur

Cumpărătorul se poate retrage din contract în termen de 30 de zile de la preluarea produsului sau a ultimei părți a livrării, indiferent de modalitatea de primire a produsului sau modalitatea de plată. Această perioadă este destinată pentru ai permite cumpărătorului să se familiarizeze cu natura, caracteristicile și funcționalitatea produselor într-o măsură adecvată.

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract în orice moment înainte de livrarea produselor.

Notificarea privind retragerea din contractul de cumpărare poate fi trimisă de cumpărător, printre altele, la sediul vânzătorului sau pe adresa de e-mail a vânzătorului contact@enjoycoffee.ro . Cumpărătorul va trimite sau va preda notificarea privind retragerea din contract către vânzător în termen de 30 de zile. Cumpărătorul nu trebuie să menționeze niciun motiv de retragere din contract. Pentru a facilita comunicarea, este indicat să menționeze în notificare data achiziției sau numărul contractului/documentului de vânzare, contul bancar și modalitatea de returnare a produselor.

Vânzătorul este obligat să restituie integral cumpărătorului suma aferentă prețului produselor și costurile plătite pentru livrare, în termen de 14 zile de la retragerea din contract, în același mod în care a primit plata de la cumpărător. Dacă vânzătorul oferă mai multe opțiuni a metodelor de livrare, este obligat să returneze cumpărătorului contravaloarea modalității celei mai ieftine. Cumpărătorul este obligat să trimită sau să predea vânzătorului produsele cumpărate cel târziu în același termen. Produsele trebuie returnate vânzătorului (nu se acceptă plata ramburs) complete, de preferință în ambalajul original, nu trebuie să existe semne de uzură sau deteriorări. Cumpărătorul suportă costul returnării produselor.

Dacă cumpărătorul returnează produsele personal la sediul vânzătorului, vânzătorul returnează către cumpărător, contravaloarea plăților de mai sus în termen de 7 zile de la retragerea din contract. În cazul în care produsele returnate sunt afectate de încălcarea obligațiilor cumpărătorului, vânzătorul are dreptul să solicite cumpărătorului compensație pentru reducerea valorii produselor și să o compenseze cu suma restituită.

Excepții: dreptul de retragere din contract nu poate fi exercitat în contracte pentru furnizarea de servicii sau produse (inclusiv băuturi alcoolice), al căror preț depinde de fluctuațiile pe piața financiară, independent de voința vânzătorului; în cazul contractelor de furnizare a produselor ajustate la cererea consumatorului sau pentru persoana sa și în cazul contractelor pentru produse perisabile, produse care au fost amestecate iremediabil cu alte produse sau scoase din ambalaje sigilate și din motive de igienă, nu pot fi returnate.

Un model de formular de retragere este disponibil aici. Cu toate acestea, nu este important ce formular alegeți, doar scrieți-ne un e-mail sau sunați-ne :-). Vânzătorul are dreptul să se retragă din contract în orice moment anterior livrării produselor, dacă în mod obiectiv din motive ce aparțin terțelor persoane, nu poate să livreze produsele cumpărătorului într-un termen rezonabil și/sau dacă devine evident că acest cumpărător a încălcat contractul încheiat anterior cu vânzătorul. În același timp, vânzătorul avertizează cumpărătorul despre faptul că un contract nu se încheie dacă există îndoieli justificate cu privire la adevărata identitate a cumpărătorului sau în cazul unor erori evidente în informațiile despre produs sau preț.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si enjoycoffee.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul enjoycoffee.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. enjoycoffee.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului enjoycoffee.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii enjoycoffee.ro.

enjoycoffee.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul enjoycoffee.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului priolife.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@enjoycoffee.ro.