Cafea este imbogatita cu ganoderma si colagen, doua ingrediente active naturiste, renumite pentru proprietatile lor antioxidante, regeneratoare si anticancerigene.

  • Ganoderma Lucidum este o ciuperca. Cunoscuta ca ‘Planta tineretii’ sau ‘Ciuperca nemuririi’.
  • Ganoderma Lucidum are un continut foarte bogat, variat (peste 200 de elemente active) si in concentratie mare, de substante biologic active, componente precum vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, proteine, etc.
  • Ganoderma ajuta imbunatatirea sistemului imunitar si este utila in favorizarea memoriei, diminuarea inflamatiilor, fortificarea imunitatii si mentinerea unui echilibru optim al energiei in organism.
  • Colagenul este o substanta cu mare raspandire in organismul uman. Are multiple functii si multiple beneficii, de la piele la sistemul osos, de la sistemul circulator la sistemul digestiv. Exista o legatura directa intre cantitatea de colagen si elasticitatea pielii. In plus, cu cat ridurile sunt mai expresive, cu atat cantitatea de colagen din organism este mai diminuata.Produsele care contin colagen asigura o varietate de beneficii pentru sanatate.

Afișez toate cele 9 rezultate