Cafea capsule

Afișez toate cele 9 rezultate

 • Cafea Capsule Guatemala

  22,99 lei

  Această cafea Arabica 100% din Guatemala vine din regiunea Antigua, care este renumită pentru calitatea sa remarcabilă și este probabil cea mai faimoasa regiune în dezvoltare. Acolo, solurile fertile ale versanților munților vulcanici din Sierra Madre oferă condiții ideale pentru boabele Arabica.

  Cafeaua din Guatemala a fost întotdeauna printre cele mai bune din lume. Fiind întotdeauna culeasă în același sezon, această are un profil aromatic special.

   

   

   

   

   

 • Cafea Capsule Kenya

  22,99 lei

  Cafea 100% Arabica de calitate superioară, dintr-o singură origine: Kenya.

  Aceasta este cultivată pe soluri vulcanice bogate, la altitudini cuprinse între 1400 și 2000 de metri.

   

   

   

   

   

 • Cafea Capsule Santos do Brazil

  22,99 lei

  Această excelentă cafea Arabica 100%, Santos do Brazil este cultivată în statul Minas Gerais, situat în sud-estul Braziliei, unde boabele de cafea cresc fără umbră la o altitudine între 800 și 1300m.

  Această cafea Arabică din Brazilia este o cafea moale, echilibrată, fără amărăciune și ușor acidă. Aroma sa bogată și catifelată cu note de alune generează un gust plăcut pentru consumator.

   

 • Cafea Capsule Etiopia

  22,99 lei

  Cafea boabe Single Origin, din Etiopia, 100% Arabica de calitate superioară.

  Gust plin, puțin iute, acompaniat de o textura intensă de ciocolată și o notă ușor caramelizată, un deliciu pentru iubitorii de cafea.

  O să descoperiți in boabele de cafea o aromă plină de nuci coapte cu un final lung și delicat. Aroma de fructe exotice și aciditatea medie o face unică.

   

   

   

   

 • Cafea Capsule El Salvador

  22,99 lei

  O cafea ușoară și parfumată din boabe pure Arabica, din El Salvador care este cultivată la o înălțime de peste 1200 de metri. Cu cât altitudinea este mai mare, cu atât calitatea este mai bună.

  Prăjirea medie dă note de miere și ciocolată. Origine unică, selectată cu grijă și prăjită cu artă pentru a oferi cea mai bună calitate. Are un gust dulce, bogat in arome.

   

   

   

 • Cafea Capsule Columbia Supremo

  22,99 lei

  Cafea 100% Arabica de calitate superioară, single origin care provine din San Agustin, partea de sud a Columbiei.

  Produsul este caracterizat prin aromă proeminentă, completă, fină și savuroasă, cu aciditatea și textura medie, fiind o băutură curată, de cea mai bună calitate și superioritate din lume.

 • Cafea Capsule Burundi

  22,99 lei

  O cafea 100% Arabica, single origin din nordul Burundiului, lângă granița cu Rwanda.

  Relieful regiunii este alcătuit din dealuri cu sol vulanic, cu altitudini de la 1700 până la 1900 metri deasupra nivelului marii, populat de 3515 ferme de cafea de mici dimensiuni care produc această cafea arabică.

  Boabele de cafea Burundi sunt cultivate și sortate manual asigurându-se o atenție deosebită în controlul calității.

   

   

   

   

   

   

 • Cafea Capsule Nicaragua

  22,99 lei

  O cafea 100% Arabica de origine pură este produsă în zona centrală a Nicaragua, tocmai în regiunea Matagalpa. Regiunea este în esență muntoasă: plantațiile se află la o altitudine cuprinsă între 650 și 1000 de metrii, deasupra nivelului marii.

  Această cafea elegantă cu arome fructate oferă un gust pur și suav. Gustul este foarte delicat, susținut de aromele intense.

   

   

 • Cafea Capsule cu Ganoderma si Colagen

  22,99 lei

  Cafea este imbogatita cu ganoderma si colagen, doua ingrediente active naturiste, renumite pentru proprietatile lor antioxidante, regeneratoare si anticancerigene.

  • Ganoderma Lucidum este o ciuperca. Cunoscuta ca ‘Planta tineretii’ sau ‘Ciuperca nemuririi’.
  • Ganoderma Lucidum are un continut foarte bogat, variat (peste 200 de elemente active) si in concentratie mare, de substante biologic active, componente precum vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, proteine, etc.
  • Ganoderma ajuta imbunatatirea sistemului imunitar si este utila in favorizarea memoriei, diminuarea inflamatiilor, fortificarea imunitatii si mentinerea unui echilibru optim al energiei in organism.
  • Colagenul este o substanta cu mare raspandire in organismul uman. Are multiple functii si multiple beneficii, de la piele la sistemul osos, de la sistemul circulator la sistemul digestiv. Exista o legatura directa intre cantitatea de colagen si elasticitatea pielii. In plus, cu cat ridurile sunt mai expresive, cu atat cantitatea de colagen din organism este mai diminuata.
  • Produsele care contin colagen asigura o varietate de beneficii pentru sanatate.